fbpx

Transformulas

Transformulas er et britisk hudplejefirma som blev skabt af Rosi Chapman, der ønskede at skabe produkter der gav øjeblikkelige såvel som langsigtede resultater. Hun blev inspireret af sin fobi for nåle, og havde fokus på at skabe anti-aging produkter, der ville hjælpe med at forynge og genopbygge hudens elasticitet.
Hendes produkter er innovative og indeholder høje niveauer af naturlige aktive ingredienser, som har en foryngende effekt på huden. Deres produkter, herunder deres line filler og brow regrow, er cruelty free samt er fri for parabener, sulfater og ftalater.

Transformulas x Little Purple Box

Transformulas x Little Purple Box

Line filler

Cruelty free, vegansk, fri for parabener, sulfater og ftalater.

Transformulars LineFiller har en fugtgivende og plumpende virkning, der forbedrer hudens elasticitet og evne til at holde på fugten. Den reducerer synligt linjer og rynker omkring øjnene og munden. Den indeholder blandt andet Matrixyl 3000, som hjælper med at øge og forny celleaktiviteten i huden. Den indeholder også hyaluronsyre, som er ekstremt fugtgivende og har en beroligende effekt på huden, samt understøtter kollageproduktionen.

Anvendes morgen og aften på renset hud inden du bruger andre cremer eller serum. Anvendes omkring øjnene, på øjenlågene samt omkring munden hvor der er fine linjer. 

BROW REGROW

Cruelty free, vegetarisk, fri for parabener, sulfater og ftalater.

Transformulas BrowRegrow er en øjenbryns-behandling der indeholder Pentapeptider og Curcuma Longa, der klinisk bevist øger og genaktiverer hårvæksten. Den har to funktioner. Ved påføring farver den blidt hårene i øjenbrynet og dækker steder med manglende hårvækst. Derefter virker den på celleniveau ved at den stimulerer keratinproduktionen og aktivt booster ny hårvækst. Efter 6 ugers brug vil den give synlige resultater.

Anvendes dagligt for det bedste resultat. Påføres på makeup fri øjenbryn.