fbpx

upcircle

UpCircle Beauty er et britisk hudplejefirma, der blev skabt i 2015 af de to søskende William og Anna. De har fokus på at lave produkter, som ikke skader miljøet, og de anvender derfor kun 100% genanvendelig indpakning til deres produkter. De benytter også genanvendt kaffegrums og chai krydderier i deres produkter, som de modtager fra kaffebarer rundt omkring i London.
Deres produkter er 100% naturlige og er af højeste kvalitet, og deres produkter er cruelty free, veganske, organisk samt fri for palmeolie.

UpCircle i Little Purple Box

UpCircle i Little Purple Box

Cinnamon + Ginger Chai Soap Bar

Cruelty free, vegansk, organisk, 100% naturlig, fri for palmeolie, 100% genanvendt indpakning.

UpCircles sæbebar kan bruges på kroppen og i ansigtet. Det er en eksfolierende sæbe som fjerner snavs og døde hudceller. Lyserød ler reducerer rødme og irritation i huden, mens organisk kanel og ingefærolier giver huden et energisk boost. Og ikke nok med at den dufter helt fantastisk, og vil gøre din hud dejlig blød, så er sæben også bæredygtig, og er lavet med genanvendt chaikrydderi, der bruges til at lave Henny & Joe’s Chai sirup.

Coffee Body Scrub

Cruelty free, vegansk, økologisk, 100% naturlig, håndlavet, fri for palmeolie, 100% genanvendt indpakning.

Den lækre body scrub fra UpCircle indeholder havsalt og genanvendt kaffegrums som skrubber de døde hudceller væk, samtidig med at den fugter og plejer huden med sheasmør og kokosolie, så huden omgående føles forfrisket, glat og blød. Scrubben er også rig på antioxidanter, som hjælper med at øge blodgennemstrømningen og reducere cellulite, samt har anti-inflammatoriske egenskaber som modvirker irritationer og hævelser. Den dufter også fantastisk med en duft af citrongræs, lime og kokosnød.

Cleansing Face Balm

Cruelty free, vegansk, økologisk, 100% naturlig, håndlavet, fri for palmeolie, 100% genanvendt indpakning.

UpCircles Cleansing Face Balm fjerner forsigtigt makeup, snavs, forurening og urenheder. Rensen er lavet af finmalet pulver af kasserede abrikossten, og er rig på antioxidanter og E-vitamin, som forebygger for tidlig aldring af huden og som er effektiv mod solskader. Den indeholder også solbærfrø, guldknap og olie fra havtorn som virker beroligende på huden.