fbpx

Little Purple Box Face Roller

Vores helt egen ansigtsrulle i grøn jadesten er en skøn tilføjelse til din daglige hudplejerutine. Den dejligt kølende jadesten er bl.a. god mod hævede øjenlåg. Ved at lave rullende bevægelser henover ansigtet, stimulerer ansigtsrullen blodcirkulationen og mindsker samtidig rynker. Den brede rulle er beregnet til pande, kinder og hals, mens den lille rulle er beregnet til området under øjnene, øjenlåg og rundt om munden.

INFO:

  • Afsendes inden for 1-3 dage.
  • Kommer i gaveæske.
  • Fri fragt med GLS til nærmeste pakkeshop.

Jaderullen stammer fra Kina, hvor man har brugt dem i århundreder til at stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet. Nogle kalder det for ansigtsstyrketræning, som du også kan bruge forebyggende. Når du styrker mikrocirkulationen i huden styrker du cellevævet og du vil efter et stykke tid fornemme og se den opstrammende effekt. Din hud får også mere glød af den øgede blodgennemstrømning.

ANVENDELSE:
Brug den gerne både morgen og aften på et afrenset ansigt i ca. 5-10 min. – også gerne på halsen. Tip: Hvis du bruger den ovenpå serum eller ansigtsolie, så absorberes produkterne bedre.

129,00 DKK

60 på lager

Pris er inkl. moms og håndtering

Kategori: