fbpx
Tilbud

Figs & Rouge Blurring Primer

Figs & Rouges primer er den perfekte base til din makeup. Den matterende primer får din makeup til at holde længere, udjævner din hud og reducerer synlige porer og urenheder markant. Den indeholder blandt andet ekstrakt fra stokroserødder, som har en naturlig anti-inflammatorisk og antibakteriel virkning på huden. Der er også hyaluronsyre i primeren, som tilfører fugt til huden, samt multebær som er pakket med omega 3 og 6, essentielle fedtsyrer samt A-, C- og E-vitamin, hvilket hjælper med at styrke og beskytte huden samt modvirker aldring af huden.

INFO:

  • 30 ml.
  • Afsendes inden for 1-3 dage.
  • Fri fragt med GLS til nærmeste pakkeshop ved køb over 200 kr.


OM FIGS & ROUGE:
Figs & Rouge er et UK vegansk og cruelty free brand, som er favoriseret af flere britiske berømtheder som Emma Watson og Lizzy Jagger. Figs & Rouge producerer effektive, dobbeltvirkende og løsningsorienterede produkter af højeste kvalitet, der både giver huden ny energi og en forbedret udstråling. Deres produkter er alle produceret i England og er beregnet til alle hudtyper. 

329,00 DKK 259,00 DKK

10 på lager

Pris er inkl. moms og håndtering

Kategori: Tags: , ,

Ingredienser:
Aqua(Water), Zeamaysseedflour, Xanthangum, Tapiocastarch, Phenoxyethanol, Chlorphenesin,Salicylicacid,Parfum,Glycerin, Alcoholdenat, Althaeaofficinalis (Marshmallow) Rootextract, Rubuschamaemorus (Arcticcloudberry) Seedextract, Limonene, Sodiumhyaluronate, Sepioliteextract,Plantagolanceolata(Ribwortplantain) Extract, Sodiumsalicylate, Mahoniaaquifolium (Oregangrape)Rootextract, Caprylylglycol, Ethylhexylglycerin, Potassiumsorbate, Maycontain+/-Ci14700