fbpx

Noble Isle Heavenly Hamper Gavesæt

Gavesættet fra Noble Isle indeholder fem travel size Bath & Shower Gels til ham eller hende. Den indeholder nogle af Noble Isles mest populære dufte fra den orientalsk krydret Fireside, grønne blomster med Willow Song og til bittersød rabarber med Rhubarb Rhubarb!

Gavesættet er produceret i England og er vegansk samt fri for parabener og sulfater. Kassen er 100% genanvendelig og flaskerne er lavet af genanvendt plastik og er 100% genanvendelige. 

GAVESÆTTET INDEHOLDER:
– Fireside Bath & Shower Gel 75 ml.
– Willow Song Bath & Shower Gel 75 ml.
– Tea Rose Bath & Shower Gel 75 ml.
– Whiskey & Water Bath & Shower Gel 75 ml.
– Rhubarb Rhubarb Bath & Shower Gel 75 ml.  

OM NOBLE ISLE:
Noble Isle er et britisk hudplejefirma, som især er kendt for deres luksuriøse badeprodukter og udsøgte duftkollektioner, og de har blandt andet vundet prisen ”Luxury British Brand of Tomorrow”.
Deres produkter er inspireret af de britiske øers kulturelle rigdomme, og produkterne er skabt med ekstrakter fra lokale producenter, herunder rabarber fra England, tang fra Irland, byg fra Skotland og rødbeder fra Wales. Alle deres produkter indeholder en overdådig duft, som er skabt til at tage dig med på en rejse, udløse minder og løfte humøret. Alle deres produkter er cruelty free, parabene fri og sulfat fri.

 

 

275,00 DKK

4 på lager

Pris er inkl. moms og håndtering

Kategori: