fbpx

vitamasques

VITAMASQUES er et britisk-koreansk hudplejefirma som producerer prisvenlige og effektive skønhedsprodukter. Med høj standard indenfor produktion og design har de udviklet produkter som er enkle, morsomme og effektive at bruge.
Deres produkter, herunder denne hårkur og sheet masks, er produceret i Sydkorea, og produkterne er uden tvivlsomme ingredienser og er alle uden parabener, mineralske olier og sulfater. Deres produktkatalog er 80% vegansk og alle produkter er cruelty free.

VITAMASQUES x LITTLE PURPLE BOX

Vitamasques x Little Purple Box

BLOSSOM HAIR MASQUE

Cruelty free, vegansk, fri for sulfater, parabener og ftalater. Lavet i Sydkorea.

Blossom Hair Masque er en nærende hårkur som smelter ind i håret og efterlader det blødt og smidigt. Masken er designet til at give dig salonkvalitet i hjemmet, og indpakningen med det smarte skruelåg gør at du kan bruge den flere gange uden at den tørrer ind. Den lækre hårkur indeholder et særligt vitaminkompleks, der styrker håret og hjælper med at beskytte håret mod yderligere miljøskade. Hårmasken egner sig særligt godt til tørt og skadet hår.

Fordel en lille mængde i fugtigt hår. Børst håret igennem for at fordele masken jævnt. Lad den virke i 10-15 minutter og skyl derefter håret grundigt. 

MULTIVITAMIN SHEET MASK

Cruelty free, vegansk, fri for parabener, sulfater og ftalater. Lavet i Sydkorea.

Multivitamin Sheet Mask indeholder multivitamin som giver en tydelig effekt af en klarere hud med mere glød. Masken indeholder B3, B5, B6, C og E vitamin som alle har gunstige effekter på huden. B3 hjælper med at styrke huden og bidrager til at reducere synligheden af rynker, udjævner hudtonen og bidrager til at reducere hyperpigmentering. B5 er et provitamin som har en naturlig evne til at fugte, berolige og regenerere huden. B6 giver huden en strålende glans og længere glød. Vitamin C giver ekstra anti-aging fordele og beskytter huden mod solskader. Den bidrager også til at styrke hudens barriere og har naturlige antioxsidantegenskaber. Vitamin E bidrager til generering af nye hudceller og gør huden blød. Masken er et perfekt supplement til din daglige hudplejerutine.

Vask og rens dit ansigt inden brug. Påfør masken på ansigtet – undgå øjne og læber. Lad masken virke i 10-15 minutter. Fjern derefter masken og massér det resterende serum ind i huden. 

BLACK GOLD MASK

Cryelty free, vegansk, fri for parabener, sulfater, og mineral olie. Lavet i Sydkorea.

Den lækre detox maske fra Vitamasques er lavet af rigtigt guldstøv, samt bambus og kul pulver. Den renser huden i dybden og absorberer overskydende talg og olie på huden.

Vask og rens dit ansigt inden brug. Påfør masken på ansigtet – undgå øjne og læber. Lad masken virke i 10-15 minutter. Fjern derefter masken og massér det resterende serum ind i huden.