fbpx

vitayummy

VitaYummy er et skandinavisk vitaminfirma, med base i Danmark. Deres vision at levere specielt udviklede og effektive vitamintilskud, der smager godt, – til en overkommelig pris.
De har ud fra skandinaviske værdier om sundhed og kvalitet, skabt VitaYummy, hvor de har fokus på, at det daglige vitamintilskud skal være let og lækkert, samt at kvaliteten skal være i top både på indhold og smag. Deres produkter er skabt af de bedste ingredienser, og hvert VitaYummy produkt er en unik sammensætning af vitaminer og mineraler, skabt for at give dig det bedste resultat, så du og din familie kan leve et sundt og afbalanceret liv.
Deres hår- og neglevitaminer er vegetariske, fri for gluten, gelatine samt kunstige farve-, smags- og sødestoffer.

VITAYUMMY x Little Purple Box

VITAYUMMY x Little Purple Box

HAIR & NAILS VITAMINER

Cruelty free, vegetarisk, fri for gluten, gelatine samt kunstige farve-, smags- og sødestoffer.

VitaYummy Hair & Nails er velsmagende vitaminer, som er udviklet til at sikre dig et sundt, smukt og glansfuldt hår og stærke negle. Med et højt indhold af Biotin (5000 mcg) og en nøje sammensætning af Folinsyre og vitaminerne B6, B12 og A, C, D og E giver VitaYummy dit hår og dine negle den bedste næring. Med to vitaminer om dagen er det let at holde dit hår og negle sunde, stærke og glansfulde. VitaYummy Hair & Nails’ lækre smag og farve kommer fra hindbær.

Den daglig anbefalede dosis er 2 hår- og neglevitaminer.