fbpx

vølve

Vølve er et dansk firma der laver økologiske skønhedsprodukter. Deres rene produkter er baseret på nordiske planteekstrakter, som er udvundet for deres aktive og helende egenskaber. Fra deres laboratorie på Frederiksberg sender de hver uge friske håndrørte produkter ud i resten af verden, blandet andet denne hårshampoo.

Deres produkter er cruelty free, veganske samt helt fri for skadelige konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og andre kemikalier. Derfor er produkterne velegnet til alle, selv dem med alvorlige allergier.

Udover hårshampoo laver Vølve blandt andet også balsam, ansigtsolie, ansigtsmasker, scrubs, badesalt til fødderne, samt badebomber.

VØLVE x LITTLE PURPLE BOX

Vølve x Little Purple Box

ShamPoo No. 2

Cruelty free, vegansk, økologisk, uden konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og andre kemikalier.

Vølves Shampoo No. 2 med kamille og morgenfrue er udviklet specielt til skandinavisk hår. Den renser håret og hovedbund blidt uden at udtørre, samt fjerner build-up fra forurening og hårprodukter. Denne hårshampoo er så nærende og blødgørende, at du slet ikke har brug for balsam efterfølgende.

Kom mængden svarende til 1 pump i vådt hår, massér hovedbunden til det skummer og skyl ud. Den kan bruges dagligt, men det anbefales, at man maksimalt vasker håret hver anden dag, for at skåne hår, hovedbund og miljø.