fbpx

we clinic

WE Clinic startede op i vinteren 2019, og de har valgt navnet WE (som står for West & East). De har valgt dette navn fordi deres behandlingsmetoder bygger på viden og mange års erfaring fra både vestlig medicin samt den traditionelle kinesiske medicin. De forbinder det bedste fra begge verdener og sammen med patienten, finder de frem til de behandlingsformer, der er tilpasset den enkelte. WE Clinic tror på, at man skal se hele kroppen som en helhed, fremfor blot at behandle lokale symptomer og lidelser. De har specialiseret sig i behandlinger indenfor traditionel og klassisk kinesisk medicin. Herunder særligt deres egen udviklede og effektive teknik, Gao akupunktur.

Udover Gua Sha forhandler WE Clinique også face roller.

WE CLINIC x LITTLE PURPLE BOX

WE CLINIC x LITTLE PURPLE BOX

GUA SHA I ROSAKVARTS

Gua sha (udtales gwa sha) er en ældgammel massagetradition, der stammer fra kinesisk medicin. Gua shaen blev dengang og nu brugt til at hele og reparere forskellige skavanker. Ved at massere ansigtet i et til to minutter om dagen øges mikrocirkulationen med op til 400 procent.

Når blodcirkulationen øges, får dine celler mere blod og ilt. Desuden når du masserer med udadgående strøg, sætter du gang i en lymfedrænage, der mindsker hævelse i ansigtet og renser huden for ophobede affaldsstoffer. Således vil gua sha-massage reducere rynker, booste hudens glød, mindske mørke rande og hævede øjenomgivelser samt eliminere urenheder.

Gua sha-massage kan også afhjælpe spændningshovedpine eller anspændt kæbemuskulatur.